s
s
s s

Lid worden?
 
In onderstaande documenten staat alle info om lid te worden.
U kunt het aanmeldingsformulier plus het trainingsopgaveformulier inzenden naar de ledenadministratie.
Wilma Dedden, Veneweg 63, 7946 LE Wanneperveen.    
 
 
Download onderstaande documenten voor: uitvoerige informatie over STGiethoorn. Om deze .pdf bestanden te lezen, is Acrobat Reader nodig. Klik hier om Acrobat Reader te downloaden.

 (lees ook de toelichting!)

Trainingsopgaveformulier

Toelichting bij het trainingsopgaveformulier


In het kort: 

Wanneer lid worden?
Wil je lid worden van onze schaatstrainingsgroep dan is het erg verstandig dit ruim voor het winterseizoen te doen. Je kunt dan de zomertrainingen volgen waarbij je dan al behoorlijk conditie opbouwt, maar ook niet onbelangrijk is dat je de schaatstechnieken dan al droog kunt oefenen. Droogtrainen dus. Op het ijs, waar het toch al glad en wennen is, zijn je de schaatshouding en de schaatsbewegingen dan in ieder geval niet onbekend.
 
Waar trainen?
In het winterseizoen trainen we in Thialf te Heerenveen. Meestal gaat de baan open zo rond half oktober. De zomertrainingen starten vanaf begin mei, voor alle categorieën vindt deze plaats op de Woldberg. Exacte locaties en tijdstippen staan op deze site (trainingsinfo). 
 
Wat kost dat?
Kosten staan in het Toelichtingsformulier en zijn uiteraard afhankelijk van hoeveel je gaat trainen en in welke categorie je valt. De peildatum voor de indeling van de categorieën is 1 juli voorafgaand aan het nieuwe seizoen. Kijk bij trainingsinformatie in het hoofdmenu voor de trainingsdagen.
 
Je kunt ook altijd contact opnemen met het bestuur voor meer informatie!


 
 

 

 
 
 
 
  
  
  
  
  
 
     

 
 
 

 

 
   
© 2011-2013 Schaatstrainingsgroep Giethoorn