Sportklas 1 schaatst in Thialf

9 december 2019

  • Roel Broer

Trainers van onze club zijn niet alleen druk met eigen leden, maar hebben ook nog tijd om ons geelblauw op andere manieren te promoten.

Net als vorig jaar vroegen docenten van RSG Tromp Meesters uit Steenwijk aan kader van onze club om te assisteren bij een evenement. Hieronder het verslag dat ze zelf maakten.

Topdag!
Maandag 2 december is sportklas 1 naar Thialf geweest om te schaatsen. Om 13.00 uur stond iedereen op het ijs en kregen de leerlingen les van trainers van de schaatsclub STG Giethoorn. Na een uur les zag je al veel vooruitgang. Veel leerlingen konden al veel sneller en beter schaatsen dan dat ze konden toen ze net op het ijs stonden. Nadat de leerlingen een uur les hadden gehad was het eerst tijd voor een pauze en vervolgens werden er spelletjes op het ijs gespeeld. Al met al was het een geslaagde en vooral leerzame middag.

Hartelijk dank namens de sportklassers voor de instructeurs van Schaats Trainingsgroep Giethoorn!

Andrea Weijdema, lid van onze club en docent RSG sprak op school haar collega’s die zeiden dat het een groot succes was. Een pluim voor onze Lucas, Sophie, Herman, Wim en Roelof.