Van de voorzitter

17 mei 2019

  • Roel Broer

Hallo Allen,
Als bestuur hebben wij afgelopen woensdag onze laatste vergadering van seizoen 2018/2019 gehad. Dit is traditiegetrouw een vergadering waarin wij het seizoen evalueren. We kijken met elkaar waar we voor verbeterpunten kunnen gaan. Natuurlijk zijn die er, maar desondanks kijken wij op een zeer mooi en sportief seizoen terug. 

Trots zijn we op het feit dat wij niet met een teruglopend ledenaantal zitten. Op dit moment is STGiethoorn de op één na grootste vereniging die ijs huurt bij de baancommissie.
Ook is het voor ons geen of nauwelijks een probleem om de trainers op de juiste uren in te vullen. Dit in tegenstelling tot andere verenigingen waar zich dit probleem wel voordoet. 

Ik wil onze leden, trainers, vrijwilligers bedanken voor het afgelopen seizoen, onze sponoren voor het vertrouwen in onze club en daarnaast past een speciaal woord van dank aan onze bestuursleden: Geert, Geke, David, Lucas, Marrius, Wilma, Johan, Sandra en Pieter.

Graag zien wij jullie ook op de zomertraining. Fietsen op dinsdag en/of op de gratis aangeboden droogtraining op de Woldberg, die op de donderdagavond gehouden wordt.

Met sportieve sportgroet en een mooi zomer toegewenst,

Wim van der Heide
trotse voorzitter STGiethoorn