Herstart Noord-Oost competitie

7 februari 2022

  • Roel Broer

Na de laatste versoepelingen is het ook weer mogelijk om marathons te rijden. De organisatie schrapte er vier. Zondagavond ging men verder in Groningen.

Otto van der Pol zat bij NO-1 in de kopgroep van vier, die twee rondes voorsprong had genomen. Hij werd vierde en had voor het tussenklassment de pech dat leider Michael Groot er ook deel van uitmaakte. Otto staat nu op plaats vier op gepaste afstand.

Bij NO-2 rijdt een groepje van ons. Allen zaten in het gesloten peloton. Egbert Schoemaker werd zesde, Gerard Oord negende, Daniel Oord elfde en Reinder Jan Steenbeek zeventiende.

Bij de eerste tien van het tussenklassement zitten er maar liefst drie van ons: Gerard leidt, Egbert volgt op plaats twee en Daniel staat op plaats zes. Reinder Jan is elfde.

Good old Herman Pouwels blaast zijn partijtje mee in NO-4. Hij werd zondagavond veertiende en staat op een dertiende plaats in het tussenklassement.

Er staan nog twee wedstrijden op het programma. Op 27 februari wordt er in Deventer gereden en de finale is op 6 maart in Heerenveen.