Einde seizoen

13 maart 2023

  • Roel Broer

Op de twaalfde maart werkten de leden die zondagochtend schaatsen de laatste training af. Na afloop maakten ze van de gelegenheid gebruik om het licht te laten schijnen op mensen binnen de club die dat mogelijk maken. De initiatiefneemster vertelt:

Dank

Maart 2023, helaas alweer het einde van het schaatsseizoen.
Het was ontzettend fijn dat we een heel seizoen gewoon lekker konden schaatsen, zonder allerlei beperkende coronamaatregelen.
Ieder seizoen staat er weer een team van enthousiaste trainers voor ons klaar om onze techniek nog verder te verbeteren, ons gezeur (over een pijntje hier en een blessure daar en ander leed😉) aan te horen maar ook om ons te informeren over lief en leed binnen de club.
De inzet en het enthousiasme van zowel de trainers als de voorzitter wordt erg gewaardeerd en daarom zijn ze tijdens de laatste training in het zonnetje gezet en bedankt met een aardigheidje namens de leden.

Hollandse 100

Zondag 19 maart staat nog de Hollandse 100 op het programma waar een team van STG aan mee gaat doen om geld op te halen voor meer onderzoek naar lymfeklierkanker.
10 km schaatsen en 90 km fietsen voor het goede doel, bezoek vooral nog even onze teampagina voor jouw donatie:

klik hier

Vanaf april stappen we samen weer dinsdags op de fiets, ook gezellig!Iedereen nogmaals bedankt voor het mooie schaatsseizoen!
We hebben onze teammanager van de Hollandse 100 nog even in het 🌞 gezet, samen met de voorzitter van STGiethoorn, om ze te bedanken voor hun inzet voor ons en de club👍.