obs De Punter

2 maart 2024

  • Roel Broer

Dat was me wat! Op vrijdag 1 maart waren alle kinderen van obs De Punter uit Giethoorn in Thialf. Een enthousiaste directeur Simone Slager leverde een artikel met foto in dat dezelfde dag nog op de site van de OSC kon worden gelezen.

D’r komt nogal wat voor kijken om zo’n schaatsfeest te laten slagen. Alle auto’s waarin de kinderen vervoerd werden veroorzaakten bijkans een file op de A32. Hulde aan de ouders die zich bereid toonden om te rijden. Het deskundige kader van STGiethoorn verdient net zoveel waardering, want dat zorgde ervoor dat de jeugd heerlijk kon schaatsen en nog wat leerde ook.

En nu we toch met het complimenten maken bezig zijn: de ijsclub Giethoorn deed een financiële duit in het zakje.

Natuurlijk verleent onze vereniging graag haar medewerking, maar o, wat zou het mooi zijn als kinderen van de Gieterse basisschool hun ouders zo ver zouden kunnen krijgen dat ze vervolgstappen zetten. En daarvoor zijn volop mogelijkheden.

Wil je leren schaatsen? Dan kun je op les gaan bij de Sven Kramer Academie. Op de site van de SKA vind je genoeg informatie.

Kun je al schaatsen? Kom dan bij onze gezellige club. Op onze site vind je informatie, maar je kunt ook contact opnemen met een van de bestuursleden. De namen vind je op de site.